Wie ben ik?

Mijn naam is Linda. Ik woon samen met mijn partner en twee kinderen. We hebben twee leuke hondjes en een kat. Samen hebben we ook nog twee sterrenkindjes. Ik vind het leuk om te tennissen en te gaan wandelen. Ook ga ik graag fietsen en naar de camping toe. Ik geniet ervan om samen met mijn kindjes leuke uitstapjes te ondernemen.

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen en ondersteun dan ook graag gezinnen die hulp willen of nodig hebben. Dit kan zijn omdat ze zijn vastgelopen op psychisch, sociaal-emotioneel, communicatief en/of pedagogisch vlak. Hierbij wil en kan ik actief en aandachtig luisteren, ben ik onderzoekend ingesteld en denk ik graag doelgericht mee naar de juiste weg.

Ik geloof in de kracht van mensen en hun eigen probleemoplossend vermogen. Door inzicht kan je leren, groeien en je ontwikkelen. Een steuntje in de rug, iemand die je handvatten geeft, die meedenkt, spiegelt en je motiveert kan daarbij helpend zijn om zelf tot stappen te komen. Ik sta voor kwaliteit, openheid en een persoonlijke benadering. Ik vind het fijn om te zien dat kinderen, jongeren en hun ouders weer in hun kracht komen.

“Ik ben een rustig persoon, loyaal en sta voor kwaliteit, betrokkenheid en openheid.”

Linda van HalEigenaar en behandelend therapist

De Praktijk

Praktijk De Blauwe Vlinders
Gezondheidscentrum Best- West
Veldweg 1 A
5684 NS Best

De spreekkamer van de praktijk is gevestigd bij de apotheek.

Tel: 06 2849 9995
E-mailadres: info@deblauwevlinders.nl