Algemene informatie

Je kan je direct zelf aanmelden of via een verwijzing bij De Blauwe Vlinders terecht komen. Wordt je doorverwezen door de huisarts, het consultatiebureau of een andere hulpverlener, en is het wenselijk dat zij betrokken worden bij de zorg, dan bespreken we dit bij start. Dit kan inhouden dat zij op de hoogte worden gebracht van de start van de hulp, het verloop indien nodig en van het afsluiten van de hulp. Bij start zal er een cliƫntplan worden opgesteld en er wordt een evaluatie geschreven bij het afsluiten van de hulp.

Je kunt bij De Blauwe Vlinders in principe snel terecht. Ik vind het belangrijk dat iemand niet lang op hulp hoeft te wachten. De stap om hulp te gaan zoeken is al dapper en bij langdurig moeten wachten is de kans groot dat problemen verergeren.

De Blauwe Vlinders is ingeschreven bij de KVK onder het nummer: 80881890

Afspraken

De praktijk is open op afspraak. Dagen en tijden zijn op aanvraag.

Aan het maken van een afspraak, doorgeven van praktische korte informatie of het annuleren van een afspraak zijn geen kosten verbonden. Dit kan via de website, telefonisch of per email.

Houd er rekening mee dat afspraken minimaal 24 uur van tevoren moeten worden afgezegd. Gebeurd dit niet tijdig dan zullen de kosten van de geplande sessie in rekening worden gebracht. Als je een afspraak op maandag hebt dien je deze op vrijdag geannuleerd te hebben.


Praktijk gesloten

Vanaf 28 december 2022 is de praktijk tijdelijk gesloten i.v.m. zwangerschapsverlof. Dit houdt in dat we telefonisch niet bereikbaar zijn. Als u zich aan wil melden voor hulp kan dit via info@deblauwevlinders.nl Er wordt dan zo spoedig als mogelijk contact met u opgenomen om te bespreken wanneer hulp zou kunnen starten.

Afspraak maken, wijzigen of annuleren

SKJ registratie

De Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. SKJ ziet toe op kwaliteit, toetsing en scholing. Als je op hbo- of wo-niveau werkt in de jeugdhulpverlening, en je hebt direct contact met kinderen en jongeren, dan heb je vrijwel altijd een SKJ-registratie nodig. Vanzelfsprekend is praktijk De Blauwe Vlinders dan ook in het bezit van deze SKJ registratie.

BATC registratie

Als een praktijk bij Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) is aangesloten kan de praktijk aan de overheid aangeven dat deze bij een rijks erkende Wkkgz geschillencommissie, een erkende beroepsorganisatie, een erkende beroepsverzekeraar en een tuchtcollege voor complementaire zorg is geregistreerd. Dat is ook het geval bij De Blauwe Vlinders!

 

De Praktijk

Praktijk De Blauwe Vlinders
Gezondheidscentrum Best- West
Veldweg 1 A
5684 NS Best

De spreekkamer van de praktijk is gevestigd bij de apotheek.

Tel: 06 2849 9995
E-mailadres: info@deblauwevlinders.nl